Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Zuidbroek

Heeft u baat bij uitvaartbegeleiding en woont u in omgeving Zuidbroek? Maak dan kennis met Sterrelicht. Een uitvaart regelen is een praktische, maar vooral ook bijzondere en persoonlijke aangelegenheid. Veel mensen vinden het dan ook fijn om onder begeleiding zoveel mogelijk zelf te doen. Vervolgens sta ik altijd naast u om waar nodig zaken voor u te regelen of van u over te nemen. Ook wanneer u over uw eigen uitvaart wilt nadenken, denk ik graag met u mee.

 

Lees meer over mijn diensten of maak meteen afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overlijden van een dierbare

Bij het regelen van het afscheid van een dierbare komen veel verschillende zaken kijken. Maar gun uzelf, uw verdriet en elkaar eerst wat ruimte. Pas wanneer voor u het moment daar is, belt u de huisarts, andere familie en vrienden als u dat prettig vindt en pas daarna de uitvaartbegeleider naar keuze. Ben ik die persoon? Dan mag u mij op ieder moment van de dag óf nacht bellen. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Wat moet er gebeuren en wie doet wat? Op uw tempo bespreken we wat uw wensen zijn om zo de best passende uitvaart voor uw dierbare te regelen. Vaak merk ik dat het goed is om zoveel mogelijk zelf te doen. Het regelen voelt soms als het laatste dat men voor een geliefde kan doen. Toch loop ik tijdens elke stap naast u en kan in inspringen wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Diensten Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Zuidbroek

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Zuidbroek kunt u voor het regelen van het afscheid terecht: 
  • Verzorgen en opbaren
  • Het afscheid zelf (o.a. rouwdrukwerk, vervoer, locatie en condoleance)
  • Begraven of cremeren
  • Nazorg
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over mijn diensten met betrekking tot het overlijden van een dierbare

 

Verzekering en keuzevrijheid

Ook al is er sprake van een uitvaartverzekering met een polisblad waarop staat dat u direct moet bellen; u bent altijd vrij om een uitvaartonderneming te kiezen ongeacht of en welke verzekering u heeft afgesloten. Dit geldt voor zowel kapitaal- als naturaverzekeringen.

 

Kapitaalverzekering

Een kapitaalverzekering is een verzekering die een geldsom uitkeert. Dit bedrag is geheel vrij besteedbaar voor het afscheid. Producten, diensten en locaties die u zelf uitkiest en die bij u passen. Dat geldt dus ook wanneer u zoekt naar de best passende uitvaartbegeleiding in Zuidbroek.

 

Naturaverzekering

Een naturaverzekering vertegenwoordigt een verzekerde waarde en keert daarmee diensten en producten uit. De verzekeraar heeft véél vooraf bepaald: een standaard kist, een vastgesteld aantal kaarten, het vervoer en ook bijvoorbeeld het crematorium of de begraafplaats. Maakt u andere keuzes, dan moet u fors bijbetalen. En dat terwijl u denkt dat alles geregeld is.

Heeft u een naturaverzekering en u kiest een onafhankelijke uitvaartondernemer? Dan zet de verzekeraar de polis alsnog om in een geldbedrag. Dit bedrag is dan vrij te besteden aan de uitvaart. Of dat bedrag (net als het bedrag uit de kapitaalverzekering) voldoende is voor de uitvaart, is afhankelijk van uw wensen. Ik reken het u graag voor.

 

Uw eigen uitvaartwensen

Nadenken over uw eigen uitvaart kan best confronterend zijn, daarom kunt u ook hiervoor bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Zuidbroek terecht. We bespreken rustig wat u in gedachten heeft, kijken naar mogelijkheden en punten van aandacht. Vervolgens kunt u dit delen met uw dierbaren. Zo maakt u het hen gemakkelijker, mochten zij in de toekomst in de positie komen dat zij uw uitvaart mogen regelen. Én weet u zeker dat uw eigen wensen ook bekend zijn.

 

Over Sterrelicht

Het logo en de naam van Sterrelicht zijn niet willekeurig gekozen. Het pluisje dat van de paardenbloem wegwaait, staat voor de persoon van wie we afscheid nemen. Tegelijk is dit een ster, dat verwijst naar de naam Sterrelicht. Want hoe troostend kan het zijn, dat een dierbare als een ster aan de hemel over ons schijnt. Altijd aanwezig. En wat de grammatica betreft? Die klopt inderdaad niet, maar dat geldt ook zo vaak voor een overlijden.

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Zuidbroek en omgeving, zorgen wij ervoor dat u een passend afscheid voor uw dierbare kunt regelen. Samen, want alleen de nabestaanden weten wat de beste invulling van het afscheid is.

 

Lees meer over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding

 

Contact opnemen

Voor vragen over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Zuidbroek en de aangeboden diensten, mag u altijd contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. Op die manier kunt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

 

Neem contact op

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Scheemda | Spijk | Ten Boer | Uithuizen | Wagenborgen | Winsum | Woldendorp | Zuidbroek

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER