Licht op rouw

Graag wil ik deze site niet beperken tot informatie van één kant. Deze rubriek kunt u zien als een platform voor alles wat met overlijden, verlies van iemand, rouwen te maken heeft. Als u een eigen quote, een herinnering aan iemand of een zelfgemaakt gedichtje wilt delen, kan ik het plaatsen op deze pagina.

Want is rouw niet van ons allemaal? Vroeg of laat wel... Als iets meer licht krijgt, maakt het misschien iets lichter. En alleen het delen van uw verhaal maakt volgens mij al lichter. De pijn van verlies wordt niet weggehaald, maar misschien wel zachter gemaakt.

**********

juni 2021 | licht op rouw | van Gerda | voor papa en mama

       Lieve papa en mama,

 

ik mis jullie op vele momenten

en denk met liefde aan jullie terug

In de natuur kom ik jullie tegen

want als ik een roodborstje zie,

denk ik aan jou papa, zo heerlijk vrij!

En bij een vlinder voel ik mama heel dicht bij mij

Toch mis ik jullie hier in mijn leven

en zou graag nog één keer 'echt' samen willen zijn

                    Liefs van Gerda