Rouwkaarten

Door middel van de rouwkaart brengt u anderen op de hoogte van het overlijden van uw dierbare. Rouwkaarten en -advertenties zijn meestal bedoeld om mensen uit te nodigen aanwezig te zijn bij de uitvaart. Maar soms is het alleen maar bedoeld om anderen mee te delen dat de uitvaart in besloten kring of in stilte plaatsvindt.  

Ter inspiratie vindt u hieronder de link van Rouwmedia by Hellenique. Zij bieden een zeer uitgebreid assortiment op o.a. de rouwkaarten. Er is een overzichtelijke filteroptie in de ontwerpen. Sterrelicht heeft een account bij Rouwmedia. Ontwerpkosten -een eigen (portret)foto is mogelijk- worden door Rouwmedia in rekening gebracht en het drukwerk wordt ondergebracht bij onze eigen drukker. (altijd na afstemming over optie afwijkende maten en papier). Het meest gekozen formaat voor een rouwkaart is nog steeds de A5, dit is de dubbelgevouwen A4. Ook omdat deze kaart voldoende ruimte geeft voor uw tekst.  

Rouwmedia by Hellenique

Hiernaast blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan om geheel uw eigen rouwkaart te ontwerpen. Ik help u hierbij ook graag en het kan, als u dit wilt, ook dan naar onze eigen drukker.

 

 

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER