Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Winsum

Heeft u baat bij uitvaartbegeleiding en woont u in omgeving Winsum? Maak dan kennis met Sterrelicht. Een uitvaart regelen is een praktische, maar vooral ook bijzondere en persoonlijke aangelegenheid. Veel mensen vinden het dan ook fijn om onder begeleiding zoveel mogelijk zelf te doen. Vervolgens sta ik altijd naast u om waar nodig zaken voor u te regelen of van u over te nemen. Ook wanneer u over uw eigen uitvaart wilt nadenken, denk ik graag met u mee.

 

Lees meer over mijn diensten of maak meteen afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overlijden van een dierbare

Bij het regelen van het afscheid van een dierbare komen veel verschillende zaken kijken. Maar gun uzelf, uw verdriet en elkaar eerst wat ruimte. Pas wanneer voor u het moment daar is, belt u de huisarts, andere familie en vrienden als u dat prettig vindt en pas daarna de uitvaartbegeleider naar keuze. Ben ik die persoon? Dan mag u mij op ieder moment van de dag óf nacht bellen. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Wat moet er gebeuren en wie doet wat? Op uw tempo bespreken we wat uw wensen zijn om zo de best passende uitvaart voor uw dierbare te regelen. Vaak merk ik dat het goed is om zoveel mogelijk zelf te doen. Het regelen voelt soms als het laatste dat men voor een geliefde kan doen. Toch loop ik tijdens elke stap naast u en kan in inspringen wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Diensten Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Winsum

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Winsum kunt u voor het regelen van het afscheid terecht: 
  • Verzorgen en opbaren
  • Het afscheid zelf (o.a. rouwdrukwerk, vervoer, locatie en condoleance)
  • Begraven of cremeren
  • Nazorg
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over mijn diensten met betrekking tot het overlijden van een dierbare

 

Verzekering en keuzevrijheid

U mag altijd zelf bepalen welke uitvaartonderneming u kiest. Zelfs wanneer u een uitvaartverzekering heeft, waarbij sprake is van een polisblad waarop staat dat u direct moet bellen. Dit geldt bij beide verzekeringstypes, dus zowel bij kapitaalverzekeringen als bij naturaverzekeringen.

 

Kapitaalverzekering

Een kapitaalverzekering is een verzekering die een geldsom uitkeert. Dit bedrag is geheel vrij besteedbaar voor het afscheid. Producten, diensten en locaties die u zelf uitkiest en die bij u passen. Dat geldt dus ook wanneer u zoekt naar de best passende uitvaartbegeleiding in Winsum.

 

Naturaverzekering

Een naturaverzekering vertegenwoordigt een verzekerde waarde en keert daarmee diensten en producten uit. De verzekeraar heeft véél vooraf bepaald: een standaard kist, een vastgesteld aantal kaarten, het vervoer en ook bijvoorbeeld het crematorium of de begraafplaats. Maakt u andere keuzes, dan moet u fors bijbetalen. En dat terwijl u denkt dat alles geregeld is.

Heeft u een naturaverzekering en u kiest een onafhankelijke uitvaartondernemer? Dan zet de verzekeraar de polis alsnog om in een geldbedrag. Dit bedrag is dan vrij te besteden aan de uitvaart. Of dat bedrag (net als het bedrag uit de kapitaalverzekering) voldoende is voor de uitvaart, is afhankelijk van uw wensen. Ik reken het u graag voor.

 

Uw eigen uitvaartwensen

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Winsum kunt u niet alleen terecht voor de uitvaart van een dierbare, maar ook om uw wensen te bespreken voor uw eigen uitvaart. Het kan best lastig zijn om hierover na te denken. U wordt immers geconfronteerd met uw eigen overlijden. Toch is dit heel waardevol, zeker voor uw dierbaren. Ik bespreek graag met u, eventueel samen met dierbaren, wat de mogelijkheden zijn en waar u over na kunt denken.

 

Over Sterrelicht

Het beeldmerk van mijn logo is een uitgebloeide paardebloem, waarvan één pluisje wegwaait. Dit staat voor de vergankelijkheid en het afscheid nemen van een persoon. De pluisjes zijn vormgegeven als sterretjes, dit verwijst naar de naam “Sterrelicht”. Het idee dat ergens in de sterrenhemel een sterretje schijnt van mijn dierbare, geeft mij troost. En wat betreft de grammatica? Het overlijden klopt vaak ook niet…

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Winsum en omgeving, kunt u rekenen op een passend afscheid. Ik ben van het samen doen, want alleen u en andere dierbaren kunnen de beste invulling van het afscheid bepalen. Bij u komt de inspiratie vandaan, omdat u weet wat bij de overledene past.

 

Lees meer over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding

 

Contact opnemen

Heeft u vragen over Sterrelicht uitvaartbegeleiding in Winsum en omgeving, of wilt u alvast een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Neem dan gerust contact op door mij te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

 

Neem contact op

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Scheemda | Spijk | Ten Boer | Uithuizen | Wagenborgen | Winsum | Woldendorp | Zuidbroek

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER