Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Bedum

Voor uitvaartbegeleiding in Bedum en omgeving bent u bij Sterrelicht aan het juiste adres. Het is een persoonlijke en bijzondere taak, het regelen van een uitvaart voor een dierbare. Daarom is het vaak fijn om zoveel mogelijk zelf te doen, maar ook om, wanneer u daar behoefte aan heeft, iemand naast u te hebben staan. Iemand die u begeleidt en als dat nodig is dingen uit handen neemt. Voor uitvaartbegeleiding tijdens het afscheid van dierbare, maar ook voor een wensengesprek over uw eigen uitvaart, kunt u bij mij terecht.

 

Lees meer over mijn diensten of maak meteen afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overlijden van een dierbare

Bij het afscheid van een dierbare komen veel praktische zaken kijken. Gun uzelf ten eerste rust en ruimte voor het moment en het bijkomende verdriet. Pas als u daar aan toe bent belt u de huisarts. Wilt u familie en vrienden op de hoogte stellen? Ook dat komt pas wanneer u hieraan toe bent, net als het contact opnemen met de uitvaartbegeleider. Welk moment dat ook is, ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Samen kijken we naar wat er moet gebeuren om een passend afscheid van uw dierbare te regelen. Misschien wilt u zoveel mogelijk zelf doen. Voor veel mensen is dit erg belangrijk. Het voelt soms als het laatste dat zij voor hun geliefde kunnen doen. Ik zal naast u staan om waar nodig dingen te begeleiden, onderzoek te doen, maar ook dingen te regelen en uit handen te nemen als u daar behoefte aan heeft. Zelf doen is fijn, maar om welke reden dan ook is het soms prettig om iets aan iemand over te dragen.

 

Diensten Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Bedum

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Bedum kunt u voor het regelen van het afscheid terecht: 
  • Verzorgen en opbaren
  • Het afscheid zelf (o.a. rouwdrukwerk, vervoer, locatie en condoleance)
  • Begraven of cremeren
  • Nazorg
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over mijn diensten met betrekking tot het overlijden van een dierbare

 

Verzekering en keuzevrijheid

U bent altijd vrij om zelf een uitvaartonderneming te kiezen. Heeft u een uitvaartverzekering? Dan staat in sommige gevallen op uw polisblad dat u direct moet bellen, maar ook dan bent u vrij van keuze. Niet alleen bij kapitaalverzekeringen, ook bij naturaverzekeringen.

 

Kapitaalverzekering

Is er sprake van een kapitaalverzekering? Dan wordt een geldsom uitgekeerd om vrij te besteden aan een passend afscheid. U betaalt hiermee voor producten, diensten en locaties die u zelf uitkiest. Dat geldt dus ook wanneer u zoekt naar de best passende uitvaartbegeleiding in Bedum.

 

Naturaverzekering

Wanneer er sprake is van een naturaverzekering, dan wordt er geen geld uitgekeerd. De verzekering vertegenwoordigt een verzekerde waarde en keert daarmee diensten en producten uit. Bij dit type verzekering zijn veel dingen vooraf bepaald, zoals het type kist, het aantal rouwkaarten, het vervoer en de begraafplaats of het crematorium waar het afscheid plaatsvindt. Kiest u zelf iets anders, dan betaalt u een meerprijs.

Kiest u voor een onafhankelijke uitvaartondernemer? Dan verandert dit. De verzekeraar zet dan de polis alsnog om in een geldbedrag dat, net als bij de kapitaalverzekering, vrij te besteden is aan de uitvaart.

Voor beide type verzekeringen geldt natuurlijk dat of het geldbedrag toereikend is, afhankelijk is van uw wensen. Ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden en reken alles graag met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Uw eigen uitvaartwensen

Nadenken over uw eigen uitvaart kan best confronterend zijn, daarom kunt u ook hiervoor bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Bedum terecht. We bespreken rustig wat u in gedachten heeft, kijken naar mogelijkheden en punten van aandacht. Vervolgens kunt u dit delen met uw dierbaren. Zo maakt u het hen gemakkelijker, mochten zij in de toekomst in de positie komen dat zij uw uitvaart mogen regelen. Én weet u zeker dat uw eigen wensen ook bekend zijn.

 

Over Sterrelicht

Het logo en de naam van Sterrelicht zijn niet willekeurig gekozen. Het pluisje dat van de paardenbloem wegwaait, staat voor de persoon van wie we afscheid nemen. Tegelijk is dit een ster, dat verwijst naar de naam Sterrelicht. Want hoe troostend kan het zijn, dat een dierbare als een ster aan de hemel over ons schijnt. Altijd aanwezig. En wat de grammatica betreft? Die klopt inderdaad niet, maar dat geldt ook zo vaak voor een overlijden.

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Bedum en omgeving, zorgen wij ervoor dat u een passend afscheid voor uw dierbare kunt regelen. Samen, want alleen de nabestaanden weten wat de beste invulling van het afscheid is.

 

Lees meer over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding

 

Contact opnemen

Voor vragen over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Bedum en de aangeboden diensten, mag u altijd contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. Op die manier kunt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

 

Neem contact op

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Scheemda | Spijk | Ten Boer | Uithuizen | Wagenborgen | Winsum | Woldendorp | Zuidbroek

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER