Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Woldendorp

Heeft u baat bij uitvaartbegeleiding en woont u in omgeving Woldendorp? Maak dan kennis met Sterrelicht. Een uitvaart regelen is een praktische, maar vooral ook bijzondere en persoonlijke aangelegenheid. Veel mensen vinden het dan ook fijn om onder begeleiding zoveel mogelijk zelf te doen. Vervolgens sta ik altijd naast u om waar nodig zaken voor u te regelen of van u over te nemen. Ook wanneer u over uw eigen uitvaart wilt nadenken, denk ik graag met u mee.

 

Lees meer over mijn diensten of maak meteen afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overlijden van een dierbare

Bij het regelen van het afscheid van een dierbare komen veel verschillende zaken kijken. Maar gun uzelf, uw verdriet en elkaar eerst wat ruimte. Pas wanneer voor u het moment daar is, belt u de huisarts, andere familie en vrienden als u dat prettig vindt en pas daarna de uitvaartbegeleider naar keuze. Ben ik die persoon? Dan mag u mij op ieder moment van de dag óf nacht bellen. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Wat moet er gebeuren en wie doet wat? Op uw tempo bespreken we wat uw wensen zijn om zo de best passende uitvaart voor uw dierbare te regelen. Vaak merk ik dat het goed is om zoveel mogelijk zelf te doen. Het regelen voelt soms als het laatste dat men voor een geliefde kan doen. Toch loop ik tijdens elke stap naast u en kan in inspringen wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Diensten Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Woldendorp

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Woldendorp kunt u voor het regelen van het afscheid terecht: 
  • Verzorgen en opbaren
  • Het afscheid zelf (o.a. rouwdrukwerk, vervoer, locatie en condoleance)
  • Begraven of cremeren
  • Nazorg
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over mijn diensten met betrekking tot het overlijden van een dierbare

 

Verzekering en keuzevrijheid

U mag altijd zelf bepalen welke uitvaartonderneming u kiest. Zelfs wanneer u een uitvaartverzekering heeft, waarbij sprake is van een polisblad waarop staat dat u direct moet bellen. Dit geldt bij beide verzekeringstypes, dus zowel bij kapitaalverzekeringen als bij naturaverzekeringen.

 

Kapitaalverzekering

Is er sprake van een kapitaalverzekering? Dan wordt een geldsom uitgekeerd om vrij te besteden aan een passend afscheid. U betaalt hiermee voor producten, diensten en locaties die u zelf uitkiest. Dat geldt dus ook wanneer u zoekt naar de best passende uitvaartbegeleiding in Woldendorp.

 

Naturaverzekering

Wanneer er sprake is van een naturaverzekering, dan wordt er geen geld uitgekeerd. De verzekering vertegenwoordigt een verzekerde waarde en keert daarmee diensten en producten uit. Bij dit type verzekering zijn veel dingen vooraf bepaald, zoals het type kist, het aantal rouwkaarten, het vervoer en de begraafplaats of het crematorium waar het afscheid plaatsvindt. Kiest u zelf iets anders, dan betaalt u een meerprijs.

Kiest u voor een onafhankelijke uitvaartondernemer? Dan verandert dit. De verzekeraar zet dan de polis alsnog om in een geldbedrag dat, net als bij de kapitaalverzekering, vrij te besteden is aan de uitvaart.

Voor beide type verzekeringen geldt natuurlijk dat of het geldbedrag toereikend is, afhankelijk is van uw wensen. Ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden en reken alles graag met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Uw eigen uitvaartwensen

Nadenken over uw eigen uitvaart kan best confronterend zijn, daarom kunt u ook hiervoor bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Woldendorp terecht. We bespreken rustig wat u in gedachten heeft, kijken naar mogelijkheden en punten van aandacht. Vervolgens kunt u dit delen met uw dierbaren. Zo maakt u het hen gemakkelijker, mochten zij in de toekomst in de positie komen dat zij uw uitvaart mogen regelen. Én weet u zeker dat uw eigen wensen ook bekend zijn.

 

Over Sterrelicht

Het logo en de naam van Sterrelicht zijn niet willekeurig gekozen. Het pluisje dat van de paardenbloem wegwaait staat voor de persoon van wie we afscheid nemen. Tegelijk is dit een ster, dat verwijst naar de naam Sterrelicht. Want hoe troostend kan het zijn, dat een dierbare als een ster aan de hemel over ons schijnt. Altijd aanwezig. En wat de grammatica betreft? Die klopt inderdaad niet, maar dat geldt ook zo vaak voor een overlijden.

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Woldendorp en omgeving, zorgen wij ervoor dat u een passend afscheid voor uw dierbare kunt regelen. Samen, want alleen de nabestaanden weten wat de beste invulling van het afscheid is.

 

Lees meer over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding

 

Contact opnemen

Voor vragen over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Woldendorp en de aangeboden diensten, mag u altijd contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. Op die manier kunt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

 

Neem contact op

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Scheemda | Spijk | Ten Boer | Uithuizen | Wagenborgen | Winsum | Woldendorp | Zuidbroek

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER