Over Sterrelicht

Samen een passend afscheid verzorgen…

Het beeldmerk van mijn logo is een uitgebloeide paardebloem, waarvan één pluisje wegwaait. Dit staat voor de vergankelijkheid en het afscheid nemen van een persoon. De pluisjes zijn vormgegeven als sterretjes, dit verwijst naar de naam “Sterrelicht”. Het weggewaaide sterretje komt als punt op de ‘i’ van het woord licht terecht.

Want als ik zelf aan een dierbare denk, die niet meer bij ons is, gaan mijn gedachten vaak naar een sterrenhemel. En denk aan de sterren die schijnen over de aarde… en dat daar ook het sterretje schijnt van… Dat geeft mij troost en maakt het voor mij ‘dichtbij’… hoe ver ook… Maar naar de hemel kijken, kunnen we bijna zo vaak als we willen.

Bij het overlijden van iemand dichtbij, gaat het om die persoon… Daarom “Sterrelicht”, en dat het grammaticaal niet correct is… Het overlijden ‘klopt’ ook vaak niet….  Er is weer een lichtje bij… van die persoon, die voor de nabestaanden zo dierbaar en geliefd is en dat is een nieuw sterrelicht…

“Sterrelicht” kunt u inschakelen als u de uitvaart van uw dierbare wilt regelen met mij. Ook kunnen we een wensengesprek hebben over uw eigen uitvaart. Ik ben van het samen doen, want alleen de dierbaren kunnen het beste invulling geven aan het afscheid. Van hen komt de meeste inspiratie, omdat zij zo goed weten wat bij de overledene past. Natuurlijk kan ik zaken overnemen als dit uw wens is. Het afscheid is een invulling naar uw wens. Passend zoals u het wilt.

 

Lees meer over Jeannette

 
Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER