Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Delfzijl

Heeft u baat bij uitvaartbegeleiding en woont u in omgeving Delfzijl? Maak dan kennis met Sterrelicht. Een uitvaart regelen is een praktische, maar vooral ook bijzondere en persoonlijke aangelegenheid. Veel mensen vinden het dan ook fijn om onder begeleiding zoveel mogelijk zelf te doen. Vervolgens sta ik altijd naast u om waar nodig zaken voor u te regelen of van u over te nemen. Ook wanneer u over uw eigen uitvaart wilt nadenken, denk ik graag met u mee.

 

Lees meer over mijn diensten of maak meteen afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overlijden van een dierbare

Bij het regelen van het afscheid van een dierbare komen veel verschillende zaken kijken. Maar gun uzelf, uw verdriet en elkaar eerst wat ruimte. Pas wanneer voor u het moment daar is, belt u de huisarts, andere familie en vrienden als u dat prettig vindt en pas daarna de uitvaartbegeleider naar keuze. Ben ik die persoon? Dan mag u mij op ieder moment van de dag óf nacht bellen. Ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Wat moet er gebeuren en wie doet wat? Op uw tempo bespreken we wat uw wensen zijn om zo de best passende uitvaart voor uw dierbare te regelen. Vaak merk ik dat het goed is om zoveel mogelijk zelf te doen. Het regelen voelt soms als het laatste dat men voor een geliefde kan doen. Toch loop ik tijdens elke stap naast u en kan in inspringen wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Diensten Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Delfzijl

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Delfzijl kunt u voor het regelen van het afscheid terecht: 
  • Verzorgen en opbaren
  • Het afscheid zelf (o.a. rouwdrukwerk, vervoer, locatie en condoleance)
  • Begraven of cremeren
  • Nazorg
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over mijn diensten met betrekking tot het overlijden van een dierbare

 

Verzekering en keuzevrijheid

U mag altijd zelf bepalen welke uitvaartonderneming u kiest. Zelfs wanneer u een uitvaartverzekering heeft, waarbij sprake is van een polisblad waarop staat dat u direct moet bellen. Dit geldt bij beide verzekeringstypes, dus zowel bij kapitaalverzekeringen als bij naturaverzekeringen.

 

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering wordt een geldsom uitgekeerd. Deze geldsom is vrij te besteden aan een passend afscheid. U kunt hier bijvoorbeeld producten, maar ook diensten en locaties mee betalen. Net als passende uitvaartbegeleiding in Delfzijl en omgeving.

 

Naturaverzekering

Een naturaverzekering keert geen geldsom uit, maar vertegenwoordigt een verzekerde waarde. Op basis van deze waarde worden producten en diensten uitgekeerd. Hierbij is de keuze voor deze producten en diensten al gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het type kist, het aantal rouwkaarten, de begraafplaats of het crematorium en het rouwvervoer. Zou u het graag anders zien? Dat is mogelijk, maar daarvoor betaalt u een meerprijs.

Dit geldt alleen niet wanneer u kiest voor een onafhankelijke uitvaartondernemer. In dat geval zet de verzekeraar de polis alsnog om in een geldbedrag die u vrij kunt besteden.

Voor beide type verzekeringen geldt dat de waarde vastgesteld is. Dat betekent dat het afhankelijk van uw wensen is, of het volledige afscheid vanuit de uitvaartverzekering kan worden betaald. Ik help u graag om te kijken wat mogelijk is met de middelen die voorhanden liggen en bespreek de kosten van eventuele extra’s. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

 

Uw eigen uitvaartwensen

Niet alleen voor de uitvaart van een naaste, maar ook voor uw eigen uitvaart kunt u bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Delfzijl terecht. Misschien klinkt het gek, maar dat is het niet. Het kan in de toekomst voor nabestaanden juist heel fijn zijn als u uw wensen op een rij hebt. Ik ga hier graag met u over in gesprek. Hoe ziet u uw eigen uitvaart voor u? Wat past bij u? En wat niet? Als uw dierbaren dit weten kunnen zij hier in de toekomst rekening mee houden.

 

Over Sterrelicht

Waar doen mijn logo en naam u aan denken? Ik zal u vertellen wat het voor mij betekent: het pluisje dat van de paardenbloem wegwaait, staat voor de dierbare van wie we afscheid nemen. Dit pluisje is tegelijk een ster, dat mij doet denken aan de troostende gedachte dat van iedere overleden dierbare een lichtje op ons schijnt vanuit de sterrenhemel. Vandaar ook de naam. En wat betreft de grammatica die niet klopt? U heeft gelijk, want afscheid nemen voelt vaak ook alsof iets niet klopt…

Bij Sterrelicht Uitvaartbegeleiding in Delfzijl en omgeving, zorgen we ervoor dat u in die rare niet-kloppende tijd, de ruimte en begeleiding voelt om een passend afscheid voor uw dierbare te regelen. Gezamenlijk, want alleen u als nabestaande weet op welke manier het best afscheid genomen kan worden van uw dierbare.

 

Lees meer over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding

 

Contact opnemen

Heeft u vragen over Sterrelicht Uitvaartbegeleiding Delfzijl en de aangeboden diensten, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. Ik sta u graag te woord.

 

Neem contact op

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Scheemda | Spijk | Ten Boer | Uithuizen | Wagenborgen | Winsum | Woldendorp | Zuidbroek

Inspiratie
voor kisten

LEES MEER
Inspiratie
voor bloemstukken

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwkaarten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwteksten

LEES MEER
Inspiratie
voor rouwvervoer

LEES MEER
Inspiratie
voor muziek

LEES MEER
Inspiratie
voor catering

LEES MEER